Tartu tilaisuuteen

Tartu tilaisuuteen
Suomen parhaimmat nettikasinot

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kataisen vaalirahailmoitus väärennetty?

Lyhyet ovat valheen jäljet.

Jyrki Katainen väittää MTV3:n suorassa lähetyksessä:  "Ei Kokoomus ole saanut senttiäkään Novalta tai KMS:ltä."

Kuitenkin Kataisen omassa vaalirahailmoituksessa on mainittu seuraavaa: "Kansallinen Kokoomus on saanut tukea Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä 10 000 euroa ja Helsingin Mekaanikontalo Oy:ltä 10 000 euroa. Osa näistä varoista on käytetty kampanjaani."

Kokoomuksen muut ehdokkaat olivat tuolloin haastattelun aikaan saaneet KMS:ltä seuraavasti vaalirahoitusta:

  Juha Hakola kok 5000 EUR Sauli Niinistö kok 10 000 EUR Merikukka Forsius kok 5000 EUR Ilkka Kanerva kok 10 000 EUR Sampsa Kataja kok 5000 EUR Jari Koskinen kok 5000 EUR Marja Tiura kok 20 000 EUR + Maskusta huonekaluja tuhansien eurojen arvosta Jyri Häkämies kok 10 000 EUR Jyrki Katainen kok 10 000 EUR Pekka Ravi kok 10 000 EUR Henna Virkkunen kok 5000 EUR Suvi Linden kok 5000 EUR Petri Salo kok 10 000 EUR

  Yht. tukia tältä taholta, vähintään 110 000 € + Tiuran kalusteet
   Yllättävä selvitys rahojen alkuperästä

   Myöhemmin on selvinnyt erinäisiä asioita, jotka sekoittavat soppaa edelleen ja joihin Kokoomus ei ole suostunut antamaan "virallista" vastausta.

   1. Haastattelun aikana Katainen tiesi KMS:n antaneen vaalirahoitusta Kokoomukselle.
   2. Haastattelun aikana Katainen tiesi mainittujen kansanedustajien saaneen tukea KMS:ltä.

   3. Haastattelun ja Kataisen vaalirahailmoituksen jälkeen MTV3 sai haltuunsa Kehittyvien maakuntien Suomen tilikirjat. Niistä kävi ilmi, että kaikkien ehdokkaiden osalta ilmoitetut vaalirahatiedot eivät pitäneet paikkansa.
   Vaikka kokoomuslainen valtiovarainministeri Jyrki Katainen listattiin tuen saajaksi, totuus oli toinen. Kehittyvien maakuntien Suomi ei rahoittanut Kataista sentilläkään.

   Tapahtui ns. "Kataisen tuplavale". Jotkut väittävät tätä "Kataisen triplavalheeksi".
   .
   Mistä Jyrki Katainen ja/tai Kokoomus ovat saaneet ne rahat, jotka eri vaalirahailmoituksiin on merkitty KMS:ltä tulleiksi?

   Lisää epäselvyyksiä

   Jyrki Kataisen ja valtioneuvoston antama tiedonanto vaalirahoitukseen liittyvistä kysymyksistä täysistunnossa 85/2009 antaa erikoisen kuvan Kataisen tiedoista ja menettelytavoista.

   "Kokoomuksen puolesta voin todeta sen, että puolue sinänsä ei saanut senttiäkään tältä taholta [KMS]. Kokoomuslaiset ehdokkaat, kaikki, siis meidän ehdokkaamme eri puolilla Suomea, saivat yhteensä 33 000 euroa, joka summa on siis palautettu tähän konkurssipesään nyt."

   Palautetaan mieliin mitä Katainen ilmoitti omassa vaalirahailmoituksessaan:
   "Kansallinen Kokoomus on saanut tukea Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä 10 000 euroa"

   Ja luonnollisesti Jyrki Kataisen tärkein sanoma:
     "Ei Kokoomus ole saanut senttiäkään Novalta tai Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä."

   Rankkaa suurempaa valehtelua

   Julkisuuteen oli ilmoitettu 110.000 euron tuet kokoomuslaisille edustajille, mutta Katainen ilmoitti tiedonannossaan edustajien saaneen vain 33.000 euron tuet. Yhteensä 77.000 euron tuet hävinneet minne?
   Jyrki Katainen on antanut julkisuuteen haastattelujen ja tiedoksiantojen puitteissa yhdeksän erilaista  kertomusta ja vastausta Kokoomuksen ja KSM:n suhteista, vaalirahoituksista ja summista.


   Erittäin vahvoja viitteitä

   Ovatko Kokoomukseen ja Jyrki Kataiseen liitetyt epäilyt Wincapitan osallisuudesta vaalirahoitukseen tosia? Kaikkia Wincapitaan liittyviä kokoomuslaisten tilisiirtoja ei vieläkään ole tuotu julkisuuteen, eikä kirjattu kuulustelupöytäkirjoihin tai muihinkaan asiakirjoihin.
   Tästä asiasta on tullut useampia vihjeitä. Jopa selväpäisiltä kansalaisilta.
   Valuutta siirtyi Cayman-saarille.

   Kataiselle veronkiertorahaa

    Jyrki Katainen sai viime vaaleissa vaalirahaa Cayman-saarten kautta 10.000 euroa.

   Maksajana oli Helsingin Mekaanikontalo , jonka omistaa Luxemburgilainen sijoitusyhtiö Procomex , jonka taas on perustanut Brittiläisille Neitsytsaarille rekisteröity Kilbrin Investments Limited-yhtiö.
   Kiristääkö joku pääministeri Jyrki Kataista kadonneiden ja salattujen rahojen kohtalolla?

   Jyrki Kataisen lausunto eduskunnalle:

   "Veroparatiisista tulevat tuet ovat tietenkin tuomittavia. Se tieto, mikä meillä on, on se, että ne, jotka ovat kautta vuosien kokoomukselle tukea antaneet, ovat maksaneet verojansa Suomeen. Mutta kun se veroparatiisin ongelma on juuri nimenomaan se, että kun sinne tulojaan ohjaa, niitä kukaan ei tiedä. Sehän sen koko idea on. Ministerinä ollessani olen tehnyt sopimuksia muistaakseni jo yhdeksän veroparatiisin kanssa, että tämä pelleily loppuu, (Ed. Pulliainen: Loistavaa!) ja tässä listalla on viisi tai kuusi vielä lisää tämän vuoden puolella tulossa."

   2 kommenttia:

   1. Pidä JarMom varasi. Olet jo liian lähellä totuutta! Se voi olla vaarallista!

    VastaaPoista
   2. Kuka uskalaltaa kysyä herra Jyrki Kataiselta, kuuluuko/kuuluiko hän WinCapitaan ja oliko tehnyt sinne sijoituksen? Vahva tieto on, se löytyy Tiina Wartin kuulustelukertomuksesta.

    VastaaPoista